Bitcoin daalt $ 1.450 terwijl mijnwerkers uitverkoop veroorzaken

Bitcoin daalde $ 1.450 in 24 uur, omdat mijnwerkers zichzelf van opgeslagen BTC afstoten en een cascade begonnen die Bitcoin naar het laagste punt in meer dan een maand stuurde. De crash, waarbij Bitcoin viel door ondersteuning die sinds begin augustus werd gehouden, werd waarschijnlijk versneld door Bitcoin-mijnwerkers die in bulk lijken te hebben verkocht in een herhaling van wat we in juni zagen toen Bitcoin binnen 24 uur $ 1.000 crashte.

Bitcoin verliest maandlange ondersteuning

Bitcoin heeft moeite om $ 12.000 te overschrijden en daar de afgelopen maand te blijven, hoewel het onlangs kon rekenen op $ 11.000 als ondersteuningszone. Het brak hier gisteren echter doorheen en zakte naar $ 9.960 voordat het herstelde:

Een voorloper van de Immediate Edge uitverkoop was dat grote hoeveelheden BTC werden overgedragen van portefeuilles die verband hielden met Bitcoin-mijnbedrijven naar beurzen, met bewegingen van ₿ 1.500 die dik en snel kwamen:

Deze bewegingen bleven niet onopgemerkt door de gemeenschap, met meer dan één waarnemer die de transfers oppikte:

De resulterende prijscrash had daarom zeer waarschijnlijk te maken met het onverantwoord verkopen van hun Bitcoin in één hit, iets dat werd opgemerkt door blockchain-analist Ki Young Ju:

Ju deed dezelfde uitspraken toen Bitcoin in juni een soortgelijke crash doormaakte, toen het een daling van $ 1.000 leed, die hij toeschreef aan een eenzame mijnbouwpool die duizenden BTC op de open markt verkocht.

Ondanks dat veel opstellingen zijn verpest, is het goede nieuws dat er geen fundamentele reden was voor Bitcoin om te crashen, wat een geweldige kans is om een ​​paar goedkope munten op te halen voor de bounce die hopelijk de weg zal vinden op de markten als het stof eenmaal is neergedaald. laten vallen.